Creșa

Să-mi duc piticul la CREȘĂ sau e mai bine să stea cu bona sau cu bunicii acasă? Este o întrebare care stă pe buzele fiecărui părinte atunci când puiul lui ajunge la vârsta de un an sau poate chiar mai devreme.

Întrebarea nu-ți dă pace o bună perioadă de vreme, poate deveni chiar chinuitoare: Este bine? Nu este bine? Care sunt avantajele? Care sunt dezavantajele? Unde îl duc? Ceri păreri, cauți review-uri... La ce vârstă îl duci? Care sunt implicațiile?... și lista de dubii și de întrebări poate continua.

De fapt, nu știe nimeni cum este mai bine! Însă trebuie să iei o hotărâre. Totul este să ÎNCERCI!

Ca MAMICA, nu îl îngrijește nimeni, ca BUNICA, nu gătește nimeni, cum îl plimbă TĂTICUL, nu o face cineva, iar cum e ACASĂ, nu e nicăieri. Dar, COPILUL ARE NEVOIE DE SOCIALIZARE. Are nevoie de copii de vârsta lui.

UNIVERSUL COPILĂRIEI are toată magia creată pentru ca micuțul tău să aibă parte de cea mai bună dezvoltare. Avem specialiști care să facă tranziția mult mai ușoară, medic pediatru și asistent medical permanent în grădiniță, deci nu trebuie să-ți faci griji, copilul tău va învăța să se descurce, pampers-ul nu e problemă pentru că încet va renunța la el, somnul nu-i va lipsi, mesele sunt analizate atent și potrivite vârstei, iar igiena este impecabilă.

Nu-ți vom spune că cel mic nu va răci, că va fi pus într-o bulă de cristal... trebuie să fii sigur doar că: VA FII ÎN SIGURANȚĂ! VA AVEA PARTE DE TOATĂ ATENȚIA și TOATĂ GRIJA!